Witajcie wszyscy, czy ktoś używał niezależnego, tj. Halfords.National.AA itp., aby wymienić akumulator, czy też konieczne jest powrót do jag, land rover lub różnych punktów sprzedaży, które oferują typ akumulatora? Martwię się tylko o wpływ na ustawienia komputera. Wszelkie odpowiedzi mile widziane.
Witajcie Rangers
Użyłem Halfords do zamontowania nowego radia w moim Audi TT kilka lat temu, ale kiedy odebrałem samochód, podgrzewana tylna szyba nie działała
Ponieważ jestem w pełni wykwalifikowanym elektrykiem z ponad 40-letnim doświadczeniem, postanowiłem samemu się temu przyjrzeć
Okazuje się, że tak zwany ekspert, o którym mi powiedzieli, że go używają, wyjął bezpiecznik zasilający tylną nagrzewnicę i użył go do nowego radia i nie zadał sobie trudu, aby go wymienić
W najlepszym razie jest to oszczędzanie, w najgorszym razie jest to gówniane wykonanie
Nie trzeba dodawać, że kiedy poszedłem się poskarżyć na to wydarzenie, spotkałem się z całkowitą apatią i po kilku minutach głośnego narzekania na gównianą obsługę wyszedłem
I NIGDY NIE WRÓCĘ
Moja rada jest taka, żeby nigdy nie korzystać z tej firmy, ponieważ naprawdę nie dbają o obsługę klienta ani satysfakcję
Nawiasem mówiąc, sklep, do którego się odnoszę, znajduje się w Huddersfield, a tak zwany ekspert nazywał się SEB.