Evoque Owners Club banner
21 - 40 of 69 Posts
Sadie, jak mogłaś pomyśleć, że wszyscy chcemy cię wkręcić?
To troskliwe, przemyślane i przyjazne forum, na którym przekazujemy pomocne i przydatne wskazówki i porady, jak sprawić, by Twój samochód był lepszym doświadczeniem.
Pamiętaj, że jeśli uda Ci się odtworzyć piosenkę podczas otwierania rolety dachowej, przechytrzysz nas wszystkich!;)

To troskliwe, przemyślane i przyjazne forum, na którym przekazujemy pomocne i przydatne wskazówki i porady, jak sprawić, by korzystanie z samochodu było lepszym doświadczeniem.
Leki właśnie zadziałały, Maff?
:D
Zgadzam się jednak.
O ile nie zaczniesz rozmawiać o samochodach elektrycznych.
:rolleyes::LOL:

Sadie, Jak mogłaś pomyśleć, że wszyscy chcemy cię wkręcić?
To troskliwe, przemyślane i przyjazne forum, na którym przekazujemy pomocne i przydatne wskazówki i porady, jak sprawić, by Twój samochód był lepszym doświadczeniem.
Pamiętaj, że jeśli uda Ci się odtworzyć piosenkę podczas otwierania rolety dachowej - przechytrzyłaś nas wszystkich!;
Nie mogę sobie wyobrazić, dlaczego tak pomyślałam Maffy 😜Wygląda na to, że po prostu będę musiała śpiewać podczas otwierania rolety 🤣

Nie mogę sprawić, żeby piosenka grała, gdy otwiera się moja roleta 🙁

• Like
Reactions: Maffy
A nagroda za menu serwisowe MY20 Easter egg to........
Image
Image

To jest moje tajne menu, które mam w samochodzie. Naciskam wyimaginowany przycisk na gałce dźwigni zmiany biegów i krzyczę 'tryb wulkanicznego mężczyzny'. Moja żona uwielbia tę piosenkę podczas jazdy samochodem. Ok, to żartobliwa piosenka z Eurowizji, ale jest po prostu tak dobra, że nawet ja ją lubię :p

grałeś którymś z przycisków, żeby zobaczyć, co możesz zepsuć 🤔
Przyjrzałem się Urządzeniom sieciowym i informacjom o Bluetooth - udało mi się uniknąć kliknięcia Aktualizuj bazę danych, z poprzedniego doświadczenia wiem, co to może być za niebezpieczna opcja :)

No dalej! Wiesz, że chcesz 😁 i tak, umieram, żeby wiedzieć, co to robi 🥴

Przyjrzałem się urządzeniom sieciowym i informacjom Bluetooth - udało mi się uniknąć kliknięcia "Aktualizuj bazę danych", z poprzedniego doświadczenia wiem, jaka niebezpieczna może być to opcja :)
Szkodnik

Jaki klub? Nigdy o nim nie słyszałem 😉

Discussion starter · #40 ·
...mówią wszyscy siedzący tam niewinnie w ręcznie robionych kominiarkach 😂😂😂😏

• Like
Reactions: Maffy
21 - 40 of 69 Posts