Evoque Owners Club banner
21 - 40 of 202 Posts
Nie powiem, czy próbowałem już na mojej manualnej skrzyni biegów
Image

Doink said:
Nie powiem, czy próbowałem już na mojej instrukcji
Image
Co Doink, nie masz automatu? Może następny, co?
Image

Dobra robota Maffy, chociaż jestem zadowolony ze swojej automatycznej skrzyni biegów, spróbuję jutro. Pozdrowienia
Image

Próbowałem tego dzisiaj podczas rozmowy konferencyjnej, poszło jak z płatka, nie wiem czy to ja, ale teraz brzmi jak taksówka z silnikiem Diesla, chociaż w moim starym X5 nie można było nawet usłyszeć, czy to diesel, czy nie, silnik LR nie dorasta do pięt BMW, wiem, ale teraz wydawało się jeszcze gorzej.

Maffy said:
"Żadne zwroty ani gwarancja nie są dorozumiane ani udzielane!"

Wcisnąłeś przycisk w kolejności własnej wolnej woli i pragnienia
Image
Oczywiście, chyba że można udowodnić komunikaty podprogowe.

• Like
Reactions: Maffy
Cóż, podczas mojej 4-milowej jazdy do domu nie użyłem trybu sportowego, ponieważ nie było takiej potrzeby. Zamierzam spróbować w weekend.

Wiedziałem, że Maffy od początku miał rację, nie wiem, dlaczego wszyscy w niego wątpiliście

• Like
Reactions: Maffy
Cóż, po prostu muszę tego spróbować - 3 lata i nadal oceniam to jako najgorszą automatyczną skrzynię biegów, jaką kiedykolwiek prowadziłem.....

Mam nadzieję, że to zmieni grę w moim ostatnim roku z nią
Image

Discussion starter · #36 ·
To właśnie podświadomie myślałem!!! LOL

Nie tak, jakbym to wymyślił, cała wdzięczność należy się mojemu synowi za wskazanie mi właściwego kierunku, a nawet wtedy to też nie on.

Jestem jak ludzka reklama hot dogów, wchodzę do umysłu, a potem działam od wewnątrz
Image

Wychodzę na chwilę, żeby spróbować jeszcze raz, sprawdzić, czy się nie starło.

21 - 40 of 202 Posts