Evoque Owners Club banner
fault

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Faults & Fixes
    Hi all, First time posting in the forum. I have just picked up my first ever JLR vehicle, an Australian delivered 2012 Evoque that has done 125000KM and in great condition. Very pleased with my purchase and it drives very well. The GPS is not working however, giving me an error message of "Out...
  2. Technical
    Hi All, Hoping someone may be able to help. I have a 2016 Evoque and experienced some issues yesterday. Whilst driving, the Radio turned off and then will only turn on when the engine is off. When I get out of the car, with the engine off and locked, the radio stays on as well as the air con -...
  3. Technical
    Hi all Fault code u001 is coming up which is high speed can bus error. I'm getting sub codes U0001-82, 83 and 87. Does anyone know what these sub codes indicate? Cheers
  4. Main Message Centre
    Hi there, I seem to have developed a crack on one of my headlights (no damage elsewhere and hardly driven the car) and after few days has developed into a fault with the whole headlight. Has anyone else experienced similar? Booked in for the 21st Jan!
  5. Technical
    Hi everyone, I've got a problem with a 2015 SD4 Pure Tech Automatic - two common issues but I have another question as well. It's done 21000 miles since new, so not used much. I have the common issue of the low battery "display will shut off" as soon as the ignition is off and the stop start...
1-5 of 5 Results
Top